De Open Dag komt eraan: 10 februari

De Open Dag nadert en we zijn druk bezig met de voorbereidingen. Ook dit jaar willen we er weer voor zorgen dat onze bezoekers na afloop een duidelijk beeld hebben gekregen van onze school: van de mogelijkheden hier, maar ook van de sfeer. Op 10 februari 2019 is iedereen welkom tussen 11:00 en 15:00 uur. De Open Dag is hét moment om verschillende scholen te bezoeken en eens te ondervinden welke middelbare school het beste bij jou past. Wat kun je verwachten?

image

Onze talentgebieden laten zich natuurlijk zien. Wat betekent het als je kiest voor Sport, Vorm & Media of Technologie? Er zijn veel leuke dingen om te zien en beleven; onze leerlingen en docenten vertellen graag over de verschillende projecten. Heb je vragen? Stel ze gerust! 

En verder?
Er zijn klaslokalen waar je alles kunt vinden over onze mavo, havo en vwo. Daarnaast zijn er extra ruimtes voor onze begeleiding en het nieuwe Domeinonderwijs. Wil je actief onze school beleven? Bezoek dan een minilesje. Die worden een verdieping hoger gegeven en geven je een goede indruk van ons attractieve, eigentijdse onderwijs. Geen zorgen: een plattegrond krijg je bij binnenkomst. Zit je nog in groep 7? Ook aan jou hebben we gedacht. Kom gerust naar onze school om alvast te proeven van het middelbare onderwijs. We gaan in 2021 naar Sport- en (be)leefcampus De Braak. Daarover vertellen we graag meer in onze aula. Bekijk recente tekeningen van onze nieuwbouw! Verder zijn er gave dingen te zien, zoals een training van onze Knipjumpers (zie foto) en een repetitie van de Knip-musical. 

Wees welkom!
We hopen dat je de open dag als heel waardevol ervaart en dat je kennismaakt met het gebouw, de medewerkers en de vakken waar je volgend jaar les in krijgt. Stel alle vragen die je hebt en maak een praatje met onze leerlingen. Wij zijn er klaar voor en ontvangen je graag op het Dr.-Knippenbergcollege.